Mieren bestrijden Almere

Jouw lokale mierenbestrijding

Dus je bent de mierenoverlast hartstikke beu en je wilt dat een vakman je uit de brand komt helpen? Dan ben je aan het goede adres bij Niels van Protect Pest Control. Hij heeft alles in huis om met succes mieren te komen bestrijden bij jou in Almere. Hij is jouw lokale vakman, dus bel hem nu, dan is hij zo bij je!

Mierenbestrijding-Almere
9,3
Niels Gobel

Gecertificeerd
Logo cpmv
Logo vca
Mierenbestrijding-Almere
9,3
Niels Gobel

Gecertificeerd
Logo cpmv
Logo vca

Snel weer vrij van mieren?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende mierenbestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
085 - 029 8504
15+ jaar ervaring
10.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Mieren-bestrijden-Almere

Mieren in huis bestrijden

Lokale mierenverdelger in Almere

Er wordt vaak makkelijk over gedacht, maar een mierenplaag tot een einde brengen is geen flauwekul. De producten die je kunt kopen zijn eigenlijk louter ter symptoombestrijding of als je eens wat last hebt van een mier her en der. Heb je echt een plaag waarbij de mieren in rijen van vier naar binnen marcheren, dan heb je een serieuze mierenbestrijder nodig. In Almere is Niels van Protect Pest Control onze topper in mierenbestrijding. Hij vertegenwoordigt Mierenkwijt.nl in Almere en brengt met zijn vakkennis en ervaring alle mierenplagen tot een goed einde. Voor de klant dan, niet voor de mieren. Bel of mail hem dus nu!

Professioneel mieren bestrijden in Almere

Laat je mierenplaag in Almere verdelgen door Protect Pest Control 

Je kunt niet meer koken zonder af en toe met de vuist op het aanrecht te slaan. Weer een paar mieren dood. Je strakke terras vertoont verzakkingen en in je mooie gazon zitten deuken. Lekker in het gras liggen is er niet bij, want je wordt bestormd door mieren. Je bent ten einde raad. Hét moment om Niels van Protect Pest Control te bellen, jouw lokale mierenbestrijder in Almere.

Je hebt al van alles geprobeerd. Stuivers op het aanrecht: de mieren liepen er gewoon langs! Een van hun ‘snelwegen’ geblokkeerd met anti-mierenpoeder: ze liepen er gewoon omheen! Het nest opgespoord, links op het terras tegen de muur aan, daar doken ze allemaal naar beneden. Flink zout gestrooid, kokend water erop en ja, geen mieren meer! Twee dagen lang dan… toen kwamen ze weer terug.

Het zijn voor Niels bekende verhalen. Hij weet het: mensen proberen eerst zelf mieren te bestrijden. Hoe moeilijk kan het ook zijn? Je spoort het nest op en verdelgt dat met zout en kokend water of met een flink kwak mierenpoeder. Je zet een mierenlokdoos neer, de mieren gaan erin en nemen het gif mee het nest in. Makkelijk toch?

Maar vaak werkt het allemaal niet afdoende. Er worden weliswaar honderden mieren gedood, maar de koningin en een groot deel van het nest blijft in leven. Niels van Protect Pest Control weet het nest te vinden en in zijn geheel onschadelijk te maken. Hij heeft er de vakkennis, de ervaring en de middelen voor. Bel of mail hem nu, dan is jouw mierenplaag in Almere zo opgelost!

Professioneel mieren in huis bestrijden

Onze doeltreffende werkwijze

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je mieren af!

Mierenbestrijding-Almere
9,3
Mierenbestrijding-Almere
9,3

Niels, aangenaam!

Jouw mierenbestrijder

Hallo! Ik ben Niels van Protect Pest Control. Als jij een mierenplaag hebt en je wilt dat ik mieren komt bestrijden in Almere, dan is een belletje of mailtje genoeg. We maken dan meteen een afspraak en na een korte inspectie kan ik direct voor je aan de slag. De mieren kunnen hun biezen pakken, geloof dat maar. Ik hoor van je!

085 - 029 8504
Logo cpmv
Logo vca

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Kosten mieren bestrijden Almere

Effectieve mierenbestrijding tegen een faire prijs

Je bent benieuwd naar wat Niels van Protect Pest Control vraagt om mieren te komen bestrijden in Almere? Dat begrijpen we! Niels kan het je heel precies vertellen als hij weet wat er moet gebeuren. Dat komt hij beoordelen tijdens een inspectie, waarbij hij kijkt naar het volgende:

  • Welke soort mier betreft het?
  • Hoe groot is het mierennest?
  • Welke bestrijdingsmethode past hier het beste?
  • Hoeveel bestrijdingsmiddel is er gemoeid met de behandeling?
  • Hoeveel tijd gaat er in de bestrijding zitten?

Heeft de bestrijder alle belangrijke antwoorden binnen, dan weet hij ook wat hem te doen staat. Dan ook kan hij je zeggen wat de behandeling gaat kosten. Je mag rekenen op een reële, eerlijke prijs waarvoor je wel met zekerheid van je mierenplaag in Almere af bent. Bel of mail hem maar voor meer informatie of voor een afspraak!

085 - 029 8504
(lokaal tarief)

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt Niels aan

Mierenbestrijding-Almere
9,3
24  beoordelingen
Professional illustratie

Neem direct contact op!

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomende mierenproblemen in Almere