Mieren bestrijden Den Haag

Jouw lokale mierenbestrijding

Mieren bestrijden, want hup: daar lopen ze weer. Ze komen in kolonnes op je boterham af. Het is werkelijk om gek van te worden! Dat klinkt als hét moment om Elroy van Ongediertemeldpunt te bellen. Hij begrijpt jouw ergernis en zal de mieren bij jou in Den Haag professioneel komen bestrijden. Bel of mail hem nu!

Mierenbestrijding-Den Haag
9
Elroy Kerklaan

Gecertificeerd
Logo cpmv
Logo vca
Mierenbestrijding-Den Haag
9
Elroy Kerklaan

Gecertificeerd
Logo cpmv
Logo vca

Snel weer vrij van mieren?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende mierenbestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
25+ jaar ervaring
25.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Mieren-bestrijden-Den Haag

Mieren in huis bestrijden

Lokale mierenverdelger in Den Haag

Je hebt werkelijk alles al geprobeerd, maar je krijgt die mieren niet weg. Honderden heb je er al doodgeslagen, weggeveegd of door de gootsteen gespoeld. Je hebt stuivers gelegd, lokdozen geplaatst, gepoederd… maar niets helpt. Als je echt met een mierenplaag in Den Haag te maken hebt, kun je die het beste professioneel laten bestrijden. Mierenkwijt.nl heeft de beste mierenbestrijders van het land geselecteerd om zo klanten in het hele land van dienst te kunnen zijn. In jouw regio is Elroy van Ongediertemeldpunt onze topper. Bel of mail hem maar, hij lost jouw mierenprobleem op!

Professioneel mieren bestrijden in Den Haag

Laat je mierenplaag in Den Haag verdelgen door Ongediertemeldpunt 

Je kunt niet meer koken zonder af en toe met de vuist op het aanrecht te slaan. Weer een paar mieren dood. Je strakke terras vertoont verzakkingen en in je mooie gazon zitten deuken. Lekker in het gras liggen is er niet bij, want je wordt bestormd door mieren. Je bent ten einde raad. Hét moment om Elroy van Ongediertemeldpunt te bellen, jouw lokale mierenbestrijder in Den Haag.

Je hebt al van alles geprobeerd. Stuivers op het aanrecht: de mieren liepen er gewoon langs! Een van hun ‘snelwegen’ geblokkeerd met anti-mierenpoeder: ze liepen er gewoon omheen! Het nest opgespoord, links op het terras tegen de muur aan, daar doken ze allemaal naar beneden. Flink zout gestrooid, kokend water erop en ja, geen mieren meer! Twee dagen lang dan… toen kwamen ze weer terug.

Het zijn voor Elroy bekende verhalen. Hij weet het: mensen proberen eerst zelf mieren te bestrijden. Hoe moeilijk kan het ook zijn? Je spoort het nest op en verdelgt dat met zout en kokend water of met een flink kwak mierenpoeder. Je zet een mierenlokdoos neer, de mieren gaan erin en nemen het gif mee het nest in. Makkelijk toch?

Maar vaak werkt het allemaal niet afdoende. Er worden weliswaar honderden mieren gedood, maar de koningin en een groot deel van het nest blijft in leven. Elroy van Ongediertemeldpunt weet het nest te vinden en in zijn geheel onschadelijk te maken. Hij heeft er de vakkennis, de ervaring en de middelen voor. Bel of mail hem nu, dan is jouw mierenplaag in Den Haag zo opgelost!

Professioneel mieren in huis bestrijden

Onze doeltreffende werkwijze

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je mieren af!

Deze video kan helaas niet worden afgespeeld met de huidige cookie-instellingen.

Mierenbestrijding-Den Haag
9
Mierenbestrijding-Den Haag
9

Elroy, aangenaam!

Jouw mierenbestrijder

Hoi! Mijn naam is Elroy en ik ben van Ongediertemeldpunt. Mijn collega’s en ik kunnen jou van je mierenplaag in Den Haag afhelpen, maak je geen zorgen! Het enige dat je hoeft te doen is mij bellen of mij het aanvraagformulier sturen, dan maken we direct een afspraak voor de mierenbestrijding!

Neem contact op
Logo cpmv
Logo vca

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Kosten mieren bestrijden Den Haag

Gedegen mierenbestrijding tegen een eerlijke prijs

Als je Elroy van Ongediertemeldpunt belt om mieren te komen bestrijden bij jou thuis in Den Haag, zal hij je aan de telefoon al een paar vragen stellen over de aard van de mierenplaag. Dan maakt hij een afspraak om eens te komen kijken. Tijdens de inspectie zoekt hij dan antwoorden op de volgende vragen:

  • Welke soort mier betreft het?
  • Hoe groot is het mierennest?
  • Welke bestrijdingsmethode past hier het beste?
  • Hoeveel bestrijdingsmiddel is er gemoeid met de behandeling?
  • Hoeveel tijd gaat er in de bestrijding zitten?

Als Elroy zicht heeft op alle bovenstaande zaken, kan hij je vertellen wat hij van plan is en wat de bestrijding je gaat kosten. Ga je akkoord met zijn voorstel, dan kan hij mogelijk al direct aan de slag en ben jij binnen de kortste keren verlost van je mierenplaag.

Neem contact op
(lokaal tarief)

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt Elroy aan

Mierenbestrijding-Den Haag
9
76  beoordelingen
Professional illustratie

Neem direct contact op!

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomende mierenproblemen in Den Haag