Veelgestelde vragen

Alle antwoorden over Mieren In Huis Bestrijden op een rijtje

Mieren In Huis Bestrijden biedt graag duidelijkheid over de service van onze bestrijders. Heb jij een vraag over onze diensten? Dan vind je het antwoord mogelijk terug in onderstaand vragenoverzicht. Zie je jouw vraag er niet tussen staan? Geen probleem, want je kunt je vraag altijd nog telefonisch of per mail indienen. Je krijgt dan zo snel mogelijk antwoord. Geen haast? Vraag een offerte aan!

Snel weer vrij van mieren?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende mierenbestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
25+ mierenbestrijders
15.000+ mierenproblemen verholpen
99% beveelt ons aan

1) Hoe kom ik in contact met een mierenbestrijder die in mijn buurt werkzaam is?

Je vult in de postcodezoeker hier beneden je postcode of woonplaats in. Klik vervolgens op ''Vind mijn lokale bestrijder''. Je wordt dan onmiddellijk voorgesteld aan de bestrijder die in jouw buurt werkzaam is. Op diezelfde pagina staat ook zijn telefoonnummer. Hij is ook in de avond en in het weekend bereikbaar. Wil je liever een mail sturen? Onderaan de pagina vind je een contactformulier. Jouw bericht komt rechtstreeks bij de vakman terecht!

2) Ben ik verplicht om een afspraak te maken na het invullen en versturen van het contactformulier?

Nee, je vult het contactformulier vrijblijvend in. Dit verplicht je tot niets.

3) Wat zijn de kosten van het bestrijden van mieren?

Jouw lokale ongediertebestrijder kan hier het beste antwoord op geven. Bij elke opdracht kunnen namelijk verschillende beslissingen worden genomen voor wat betreft de behandeling. Wil je precies weten wat een ingreep kost? Vraag dan een inspectie aan bij jouw lokale expert. Dit kun je telefonisch of per mail regelen. De expert komt dan langs om het mierenprobleem te onderzoeken. Hierna kan hij je een behandelingsvoorstel inclusief kostenberekening aanbieden. 

4) Op het bestrijden van mieren zit geen garantie. Waarom niet?

Voor het bestrijden van mieren kunnen meerdere of langdurige behandelingen nodig zijn. Deze gaan door tot alle mieren weg zijn. Garantie geven op mierenbestrijding is dus niet noodzakelijk.  

5) Hoe gaat Mieren in Huis Bestrijden met mijn persoonsgegevens om?

Je gegevens worden alleen gebruikt om contact met je op te nemen. Mieren In Huis Bestrijden garandeert dat jouw gegevens niet met derden worden gedeeld.

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder