Mieren bestrijden Amsterdam

Jouw lokale mierenbestrijding

Mieren bestrijden, want hup: daar lopen ze weer. Ze komen in kolonnes op je boterham af. Het is werkelijk om gek van te worden! Dat klinkt als hét moment om Elroy van Ongediertemeldpunt te bellen. Hij begrijpt jouw ergernis en zal de mieren bij jou in Amsterdam professioneel komen bestrijden. Bel of mail hem nu!

Mierenbestrijding-Amsterdam
9
Mierenbestrijding-Amsterdam
9
Elroy Kerklaan

Gecertificeerd
Logo cpmv
Logo vca

Snel weer vrij van mieren?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende mierenbestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
085 - 029 8504
25+ jaar ervaring
25.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Mieren-bestrijden-Amsterdam

Mieren in huis bestrijden

Lokale mierenverdelger in Amsterdam

Je hebt werkelijk alles al geprobeerd, maar je krijgt die mieren niet weg. Honderden heb je er al doodgeslagen, weggeveegd of door de gootsteen gespoeld. Je hebt stuivers gelegd, lokdozen geplaatst, gepoederd… maar niets helpt. Als je echt met een mierenplaag in Amsterdam te maken hebt, kun je die het beste professioneel laten bestrijden. Mierenkwijt.nl heeft de beste mierenbestrijders van het land geselecteerd om zo klanten in het hele land van dienst te kunnen zijn. In jouw regio is Elroy van Ongediertemeldpunt onze topper. Bel of mail hem maar, hij lost jouw mierenprobleem op!

Mieren bestrijden in Amsterdam

Mierenbestrijding in Amsterdam gewenst? Jouw lokale expert helpt je!

Je loopt door je herenhuis aan de gracht naar de keuken en je grijpt naar een pak koekjes. Je schrikt, want er zitten allemaal mieren in! Waar komen die vandaan? Je gaat even speuren en je ontdekt dat er een forse mierenhoop in de achtertuin ligt. Je laat het even voor wat het is, tot de mierenplaag wel héél erg wordt. Wat je dan doet? Je belt met Elroy van Mierenbestrijding Amsterdam!

Mieren bestrijden in Amsterdam: wie kan bij ons terecht? Iedereen! Zelf de gemeente. Die kan bijvoorbeeld schakelen met Elroy als picknickende mensen in het Vondelpark veel klachten afleveren over mieren in hun broodjes ossenworst of pekelvlees. En wat dacht je van de horeca? Als daar mierenplagen voorkomen en alle producten worden aangetast, kan de baas wel opdoeken!

Maar… wat doet Elroy precies als er ergens een mierenplaag in Amsterdam opduikt? Natuurlijk komt hij dan eerst even een kijkje nemen. Om wat voor mier gaat het? Is het misschien een tropische mier? Niet dat die laatste vaak voorkomen, maar met zoveel exotische producten die in de stad worden verkocht, kan er ergens in een doos wel eens een onaangename verrassing zitten. Hoe dan ook, als de expert meer weet, kan hij een professioneel plan opstellen.

Mieren bestrijding in Amsterdam kan met insecticide of met lokaasgel plaatsvinden: de expert beslist de tactiek én beslist welke middelen (verantwoord) kunnen worden gebruikt. Ga je akkoord met zijn plan en prijs, dan hebben jullie een deal. Meer weten of nu een afspraak regelen? Bel dan meteen met Elroy van Ongediertemeldpunt, alias Mierenbestrijding Amsterdam!

Professioneel mieren in huis bestrijden

Onze doeltreffende werkwijze

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je mieren af!

Mierenbestrijding-Amsterdam
9
Mierenbestrijding-Amsterdam
9

Elroy, aangenaam!

Jouw mierenbestrijder

Hoi! Mijn naam is Elroy en ik ben van Ongediertemeldpunt. Mijn collega’s en ik kunnen jou van je mierenplaag in Amsterdam afhelpen, maak je geen zorgen! Het enige dat je hoeft te doen is mij bellen of mij het aanvraagformulier sturen, dan maken we direct een afspraak voor de mierenbestrijding!

085 - 029 8504
Logo cpmv
Logo vca

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Kosten mieren bestrijden Amsterdam

Gedegen mierenbestrijding tegen een eerlijke prijs

Als je Elroy van Ongediertemeldpunt belt om mieren te komen bestrijden bij jou thuis in Amsterdam, zal hij je aan de telefoon al een paar vragen stellen over de aard van de mierenplaag. Dan maakt hij een afspraak om eens te komen kijken. Tijdens de inspectie zoekt hij dan antwoorden op de volgende vragen:

  • Welke soort mier betreft het?
  • Hoe groot is het mierennest?
  • Welke bestrijdingsmethode past hier het beste?
  • Hoeveel bestrijdingsmiddel is er gemoeid met de behandeling?
  • Hoeveel tijd gaat er in de bestrijding zitten?

Als Elroy zicht heeft op alle bovenstaande zaken, kan hij je vertellen wat hij van plan is en wat de bestrijding je gaat kosten. Ga je akkoord met zijn voorstel, dan kan hij mogelijk al direct aan de slag en ben jij binnen de kortste keren verlost van je mierenplaag.

085 - 029 8504
(lokaal tarief)

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt Elroy aan

9
2023 beoordelingen
Mierenbestrijding-Amsterdam
9
2023  beoordelingen
Professional illustratie

Neem direct contact op!

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomende mierenproblemen in Amsterdam