Mieren bestrijden Tilburg

Jouw lokale mierenbestrijding

Als het je te gek wordt met die mieren in huis te Tilburg, aarzel dan niet te lang en schakel Kees van Traas Midden-Brabant in. Hij weet wat hem te doen staat bij een zware mierenplaag, want mieren bestrijden in Tilburg is zijn vak. Daar kun je niet tegenop met een stuiver, lokdoosje uit de supermarkt of een poedertje. Bel of mail hem nu, dan is hij zo bij je!

Mierenbestrijding-Tilburg
9
Mierenbestrijding-Tilburg
9
Kees Bruers

Gecertificeerd
Logo evm
Logo vca

Snel weer vrij van mieren?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende mierenbestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
085 - 029 8504
15+ jaar ervaring
10.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Mieren-bestrijden-Tilburg

Mieren in huis bestrijden

Lokale mierenverdelger in Tilburg

Zoals met alle vormen van ongediertebestrijding is het bestrijden van mieren in Tilburg een vak op zich. Je moet weten wat je doet: de wegen van de mier kennen en het nest opsporen. Vandaar dat wij hebben gekozen voor Kees van Traas Midden-Brabant als onze mierenbestrijder voor Tilburg en omstreken, jouw regio! Kees heeft de vakkennis, de ervaring en de middelen om een mierenplaag in Tilburg met succes te bestrijden. Dat is wat jij nu nodig hebt, dus bel hem meteen of vul het aanvraagformulier in!

Mieren bestrijden in Tilburg

Professionele mierenbestrijding in Tilburg? Jouw bestrijder wérkt!

Bijtende mieren in het Leijpark? Mieren in de keuken van een snackbar in Broekhoven? Of bel je voor mieren in een loods ten zuiden van de stad? Mierenbestrijding Tilburg schiet je te hulp! Kees van Traas Midden-Brabant heeft namelijk al jaren ervaring met mieren bestrijden in Tilburg en kan ze daarom op een verantwoorde manier aanpakken.

Maar hoe erg kan een mierenplaag in Tilburg eigenlijk worden? Dat ligt eraan. Als de mieren genoeg voedsel vinden in je woning of (horeca-)bedrijf, dan kun je er donder op zeggen dat ze daar massaal op afkomen. Verkoop je eetbare producten, dan moet je helemaal alert zijn, want geen enkele klant zit te wachten op een ‘bijzonder krokante toevoeging’ in eigen gerecht. Sterker nog: als bedrijf ben je zelfs verplicht om bij een plaag een professional in te schakelen. 

Dan mierenplagen in het Tilburgse openbare parken: hoe worden die eigenlijk aangepakt? Stel nu dat er een mierenhoop in een park, zoals het Leijpark of het Stadspark, voor ongemak zorgt. De gemeente kan dan schakelen met Mierenbestrijding Tilburg. Eventuele onderhoudscontracten zijn ook mogelijk, zodat niet alleen mieren, maar ook alle andere soorten ongedierte voorkomen of bestreden kunnen worden. 

Zoek je een oplossing voor een mierenplaag in Tilburg of omstreken? Dan mag je bellen of mailen voor een afspraak of je wint nog eerst wat advies in bij Kees. Hij hoort graag alles over je mierenprobleem en hij komt natuurlijk graag een kijkje nemen. Voor je het weet zijn de mieren verdwenen en kun jij weer prettig wonen of werken. En daar gaat het om!

Professioneel mieren in huis bestrijden

Onze doeltreffende werkwijze

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je mieren af!

Mierenbestrijding-Tilburg
9
Mierenbestrijding-Tilburg
9

Kees, aangenaam!

Jouw mierenbestrijder

Hallo! Aangenaam kennis te maken! Mijn naam is Kees en ik ben van Traas Midden-Brabant. Als jij wil dat ik mieren kom bestrijden bij jou in Tilburg, dan doe ik dat met liefde en plezier. Ik ben zo bij je. Bel me maar of stuur het aanvraagformulier in, dan bel ik jou! Maak je geen zorgen: ik los jouw mierenprobleem op!

085 - 029 8504
Logo evm
Logo vca

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Kosten mieren bestrijden Tilburg

Succesvolle mierenbestrijding tegen een eerlijke prijs

Je wilt mieren laten bestrijden in Tilburg door Kees van Traas Midden-Brabant? Goeie zaak. Het komt dan zeker goed. Maar wat het kost, een mierenplaag bestrijden? Dat kan Kees je precies vertellen na een korte inspectie, waarbij hij kijkt naar de volgende zaken:

  • Welke soort mier betreft het?
  • Hoe groot is het mierennest?
  • Welke bestrijdingsmethode past hier het beste?
  • Hoeveel bestrijdingsmiddel is er gemoeid met de behandeling?
  • Hoeveel tijd gaat er in de bestrijding zitten?

Als Kees alle belangrijke punten in kaart heeft, kan hij met een plan van aanpak komen waarin hij ook vertelt wat de behandeling je gaat kosten. Ga je akkoord met zijn plan, dan kan hij snel aan de slag en ben jij binnen afzienbare tijd verlost van je mierenplaag.

085 - 029 8504
(lokaal tarief)

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt Kees aan

9
2023 beoordelingen
Mierenbestrijding-Tilburg
9
2023  beoordelingen
Professional illustratie

Neem direct contact op!

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomende mierenproblemen in Tilburg