Mieren bestrijden Tilburg

Jouw lokale mierenbestrijding

Als het je te gek wordt met die mieren in huis te Tilburg, aarzel dan niet te lang en schakel Kees van Pro Curo in. Hij weet wat hem te doen staat bij een zware mierenplaag, want mieren bestrijden in Tilburg is zijn vak. Daar kun je niet tegenop met een stuiver, lokdoosje uit de supermarkt of een poedertje. Bel of mail hem nu, dan is hij zo bij je!

Mierenbestrijding-Tilburg
8,9
Kees Bruers

Gecertificeerd
Logo evm
Logo vca
Mierenbestrijding-Tilburg
8,9
Kees Bruers

Gecertificeerd
Logo evm
Logo vca

Snel weer vrij van mieren?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende mierenbestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
15+ jaar ervaring
10.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Mieren-bestrijden-Tilburg

Mieren in huis bestrijden

Lokale mierenverdelger in Tilburg

Zoals met alle vormen van ongediertebestrijding is het bestrijden van mieren in Tilburg een vak op zich. Je moet weten wat je doet: de wegen van de mier kennen en het nest opsporen. Vandaar dat wij hebben gekozen voor Kees van Pro Curo als onze mierenbestrijder voor Tilburg en omstreken, jouw regio! Kees heeft de vakkennis, de ervaring en de middelen om een mierenplaag in Tilburg met succes te bestrijden. Dat is wat jij nu nodig hebt, dus bel hem meteen of vul het aanvraagformulier in!

Professioneel mieren bestrijden in Tilburg

Laat je mierenplaag in Tilburg verdelgen door Pro Curo 

Je kunt niet meer koken zonder af en toe met de vuist op het aanrecht te slaan. Weer een paar mieren dood. Je strakke terras vertoont verzakkingen en in je mooie gazon zitten deuken. Lekker in het gras liggen is er niet bij, want je wordt bestormd door mieren. Je bent ten einde raad. Hét moment om Kees van Pro Curo te bellen, jouw lokale mierenbestrijder in Tilburg.

Je hebt al van alles geprobeerd. Stuivers op het aanrecht: de mieren liepen er gewoon langs! Een van hun ‘snelwegen’ geblokkeerd met anti-mierenpoeder: ze liepen er gewoon omheen! Het nest opgespoord, links op het terras tegen de muur aan, daar doken ze allemaal naar beneden. Flink zout gestrooid, kokend water erop en ja, geen mieren meer! Twee dagen lang dan… toen kwamen ze weer terug.

Het zijn voor Kees bekende verhalen. Hij weet het: mensen proberen eerst zelf mieren te bestrijden. Hoe moeilijk kan het ook zijn? Je spoort het nest op en verdelgt dat met zout en kokend water of met een flink kwak mierenpoeder. Je zet een mierenlokdoos neer, de mieren gaan erin en nemen het gif mee het nest in. Makkelijk toch?

Maar vaak werkt het allemaal niet afdoende. Er worden weliswaar honderden mieren gedood, maar de koningin en een groot deel van het nest blijft in leven. Kees van Pro Curo weet het nest te vinden en in zijn geheel onschadelijk te maken. Hij heeft er de vakkennis, de ervaring en de middelen voor. Bel of mail hem nu, dan is jouw mierenplaag in Tilburg zo opgelost!

Professioneel mieren in huis bestrijden

Onze doeltreffende werkwijze

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je mieren af!

Deze video kan helaas niet worden afgespeeld met de huidige cookie-instellingen.

Mierenbestrijding-Tilburg
8,9
Mierenbestrijding-Tilburg
8,9

Kees, aangenaam!

Jouw mierenbestrijder

Hallo! Aangenaam kennis te maken! Mijn naam is Kees en ik ben van Pro Curo. Als jij wil dat ik mieren kom bestrijden bij jou in Tilburg, dan doe ik dat met liefde en plezier. Ik ben zo bij je. Bel me maar of stuur het aanvraagformulier in, dan bel ik jou! Maak je geen zorgen: ik los jouw mierenprobleem op!

Neem contact op
Logo evm
Logo vca

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Kosten mieren bestrijden Tilburg

Succesvolle mierenbestrijding tegen een eerlijke prijs

Je wilt mieren laten bestrijden in Tilburg door Kees van Pro Curo? Goeie zaak. Het komt dan zeker goed. Maar wat het kost, een mierenplaag bestrijden? Dat kan Kees je precies vertellen na een korte inspectie, waarbij hij kijkt naar de volgende zaken:

  • Welke soort mier betreft het?
  • Hoe groot is het mierennest?
  • Welke bestrijdingsmethode past hier het beste?
  • Hoeveel bestrijdingsmiddel is er gemoeid met de behandeling?
  • Hoeveel tijd gaat er in de bestrijding zitten?

Als Kees alle belangrijke punten in kaart heeft, kan hij met een plan van aanpak komen waarin hij ook vertelt wat de behandeling je gaat kosten. Ga je akkoord met zijn plan, dan kan hij snel aan de slag en ben jij binnen afzienbare tijd verlost van je mierenplaag.

Neem contact op
(lokaal tarief)

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt Kees aan

Mierenbestrijding-Tilburg
8,9
128  beoordelingen
Professional illustratie

Neem direct contact op!

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomende mierenproblemen in Tilburg