Mieren bestrijden Enschede

Jouw lokale mierenbestrijding

Je hebt dringend iemand nodig die gespecialiseerd is in het bestrijden van mieren in Enschede? Je hebt zelf al van alles geprobeerd, maar de mieren blijven massaal naar binnen komen? Bel Frans van FMB Services. Hij is een professionele mierenbestrijder en is actief in Enschede. Hij zal je gegarandeerd van je mierenplaag afhelpen. 

Mierenbestrijding-Enschede
9
Mierenbestrijding-Enschede
9
Frans Bakker

Gecertificeerd
Logo evm
Logo vca

Snel weer vrij van mieren?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende mierenbestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
085 - 029 8504
12+ jaar ervaring
10.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Mieren-bestrijden-Enschede

Mieren in huis bestrijden

Lokale mierenverdelger in Enschede

Je hebt al geprobeerd het mierennest zelf te lokaliseren en bestrijden. Zout en kokend water heb je gebruikt, maar zonder resultaat. Je hebt al met lokdozen gewerkt, maar nog steeds wordt je in huis geplaagd door mieren. Dan is het dus tijd voor een specialist. Wij hebben hem voor jou al geselecteerd. Mierenkwijt.nl is een landelijk platform van ongediertebestrijders die zich gespecialiseerd hebben in mieren bestrijden: in Enschede is Frans van FMB Services onze topper. Bel of mail hem nu en je huis is snel weer mierenvrij!

Mieren bestrijden in Enschede

Professionele mierenbestrijding in Enschede gewenst? Zoek niet verder meer!

Als de lente of de zomer aanbreekt, is het weer zover: mieren bouwen actief aan een nest en graven zich hier lekker voor in. Bijvoorbeeld tussen en onder de tegels van je verzorgde tuintje ergens in Enschede-Noord. Langzaamaan verzakt de boel en struikel je vanzelf over een losse tegel. Een doemscenario? Wel als je een mierenplaag in Enschede of omstreken uit de hand laat lopen, maar gelukkig zijn er altijd oplossingen.

Zo is Frans van FMB Services het gezicht en het brein achter Mierenbestrijding Enschede. Hoe je hem bereikt? Je maakt een afspraak per telefoon of per mail en hij komt langs met zijn servicewagen. Hij neemt de mierenplaag dan goed onder de loep en hij stelt ter plekke een professionele oplossing voor. Wordt het lokaas of insecticide? Hij maakt een verantwoorde keuze, jij hoeft alleen maar ‘ja’ te zeggen!

Is Mierenbestrijding Enschede ook beschikbaar voor zakelijke klanten? Uiteraard! Stel je namelijk eens voor dat er exotische mieren in goederen worden aangetroffen die net in een opslagruimte zijn aangekomen? Of stel je eens voor dat kinderen in recreatiepark Het Rutbeek door bijtende mieren worden lastiggevallen? Als ondernemer, horeca-uitbater of transporteur wil je natuurlijk niets liever dan het probleem zo snel mogelijk opgelost zien!

Vandaar dat Frans ook onderhoudscontracten afsluit. Wel zo prettig als je een mierenplaag in je Enschedese bedrijf te allen tijde wilt voorkomen. Hetzelfde geldt voor ziekenhuizen of verzorgingstehuizen, want die hechten ook veel waarde aan hygiëne en veiligheid! Meer weten of nu een afspraak regelen? Bel of mail met Muizenbestrijding Enschede en je wordt vakkundig bijgestaan.

Professioneel mieren in huis bestrijden

Onze doeltreffende werkwijze

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je mieren af!

Mierenbestrijding-Enschede
9
Mierenbestrijding-Enschede
9

Frans, aangenaam!

Jouw mierenbestrijder

Hoi, hoe gaat het? Aangenaam, ik ben Frans van FMB Services. Ik begrijp dat je erg veel last hebt van mieren en dat je een oplossing zoekt? Ik ben jouw mierenbestrijder in Enschede. Bel me maar, dan kom ik je snel en goed van je mierenplaag afhelpen. Je kunt ook het aanvraagformulier invullen, dan bel ik jou! 

085 - 029 8504
Logo evm
Logo vca

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Kosten mieren bestrijden Enschede

Gedegen mierenbestrijding tegen een faire prijs

Je wilt Frans van FMB Services inschakelen om mieren te komen bestrijden bij jou in Enschede? Je bent benieuwd naar wat de bestrijding je gaat kosten? Na een korte inspectie kan Frans je daar antwoord op geven, maar hij moet wel even het volgende weten:

  • Welke soort mier betreft het?
  • Hoe groot is het mierennest?
  • Welke bestrijdingsmethode past hier het beste?
  • Hoeveel bestrijdingsmiddel is er gemoeid met de behandeling?
  • Hoeveel tijd gaat er in de bestrijding zitten?

Zodra hij zijn inspectie afgerond heeft, kan Frans je zeggen wat hij van plan is en wat het bijbehorende kostenplaatje is. Als je met plan en prijs akkoord bent, kan hij hoogstwaarschijnlijk al direct voor je aan de slag! Wil je meer weten over de kosten? Of wil je meteen een afspraak regelen? Bel of mail dan vandaag nog en vraag je expert wat je wilt weten. 

085 - 029 8504
(lokaal tarief)

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt Frans aan

9
2023 beoordelingen
Mierenbestrijding-Enschede
9
2023  beoordelingen
Professional illustratie

Neem direct contact op!

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomende mierenproblemen in Enschede

Binnenkort volgen hier problemen van andere klanten uit Enschede die inmiddels weer vrij van mieren zijn.