Mieren bestrijden Enschede

Jouw lokale mierenbestrijding

Je hebt dringend iemand nodig die gespecialiseerd is in het bestrijden van mieren in Enschede? Je hebt zelf al van alles geprobeerd, maar de mieren blijven massaal naar binnen komen? Bel Frans van FMB Services. Hij is een professionele mierenbestrijder en is actief in Enschede. Hij zal je gegarandeerd van je mierenplaag afhelpen. 

Mierenbestrijding-Enschede
8,2
Frans Bakker

Gecertificeerd
Logo evm
Logo vca
Mierenbestrijding-Enschede
8,2
Frans Bakker

Gecertificeerd
Logo evm
Logo vca

Snel weer vrij van mieren?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende mierenbestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
12+ jaar ervaring
10.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Mieren-bestrijden-Enschede

Mieren in huis bestrijden

Lokale mierenverdelger in Enschede

Je hebt al geprobeerd het mierennest zelf te lokaliseren en bestrijden. Zout en kokend water heb je gebruikt, maar zonder resultaat. Je hebt al met lokdozen gewerkt, maar nog steeds wordt je in huis geplaagd door mieren. Dan is het dus tijd voor een specialist. Wij hebben hem voor jou al geselecteerd. Mierenkwijt.nl is een landelijk platform van ongediertebestrijders die zich gespecialiseerd hebben in mieren bestrijden: in Enschede is Frans van FMB Services onze topper. Bel of mail hem nu en je huis is snel weer mierenvrij!

Professioneel mieren bestrijden in Enschede

Laat je mierenplaag in Enschede verdelgen door FMB Services 

Je kunt niet meer koken zonder af en toe met de vuist op het aanrecht te slaan. Weer een paar mieren dood. Je strakke terras vertoont verzakkingen en in je mooie gazon zitten deuken. Lekker in het gras liggen is er niet bij, want je wordt bestormd door mieren. Je bent ten einde raad. Hét moment om Frans van FMB Services te bellen, jouw lokale mierenbestrijder in Enschede.

Je hebt al van alles geprobeerd. Stuivers op het aanrecht: de mieren liepen er gewoon langs! Een van hun ‘snelwegen’ geblokkeerd met anti-mierenpoeder: ze liepen er gewoon omheen! Het nest opgespoord, links op het terras tegen de muur aan, daar doken ze allemaal naar beneden. Flink zout gestrooid, kokend water erop en ja, geen mieren meer! Twee dagen lang dan… toen kwamen ze weer terug.

Het zijn voor Frans bekende verhalen. Hij weet het: mensen proberen eerst zelf mieren te bestrijden. Hoe moeilijk kan het ook zijn? Je spoort het nest op en verdelgt dat met zout en kokend water of met een flink kwak mierenpoeder. Je zet een mierenlokdoos neer, de mieren gaan erin en nemen het gif mee het nest in. Makkelijk toch?

Maar vaak werkt het allemaal niet afdoende. Er worden weliswaar honderden mieren gedood, maar de koningin en een groot deel van het nest blijft in leven. Frans van FMB Services weet het nest te vinden en in zijn geheel onschadelijk te maken. Hij heeft er de vakkennis, de ervaring en de middelen voor. Bel of mail hem nu, dan is jouw mierenplaag in Enschede zo opgelost!

Professioneel mieren in huis bestrijden

Onze doeltreffende werkwijze

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je mieren af!

Deze video kan helaas niet worden afgespeeld met de huidige cookie-instellingen.

Mierenbestrijding-Enschede
8,2
Mierenbestrijding-Enschede
8,2

Frans, aangenaam!

Jouw mierenbestrijder

Hoi, hoe gaat het? Aangenaam, ik ben Frans van FMB Services. Ik begrijp dat je erg veel last hebt van mieren en dat je een oplossing zoekt? Ik ben jouw mierenbestrijder in Enschede. Bel me maar, dan kom ik je snel en goed van je mierenplaag afhelpen. Je kunt ook het aanvraagformulier invullen, dan bel ik jou! 

Neem contact op
Logo evm
Logo vca

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Kosten mieren bestrijden Enschede

Gedegen mierenbestrijding tegen een faire prijs

Je wilt Frans van FMB Services inschakelen om mieren te komen bestrijden bij jou in Enschede? Je bent benieuwd naar wat de bestrijding je gaat kosten? Na een korte inspectie kan Frans je daar antwoord op geven, maar hij moet wel even het volgende weten:

  • Welke soort mier betreft het?
  • Hoe groot is het mierennest?
  • Welke bestrijdingsmethode past hier het beste?
  • Hoeveel bestrijdingsmiddel is er gemoeid met de behandeling?
  • Hoeveel tijd gaat er in de bestrijding zitten?

Zodra hij zijn inspectie afgerond heeft, kan Frans je zeggen wat hij van plan is en wat het bijbehorende kostenplaatje is. Als je met plan en prijs akkoord bent, kan hij hoogstwaarschijnlijk al direct voor je aan de slag! Wil je meer weten over de kosten? Of wil je meteen een afspraak regelen? Bel of mail dan vandaag nog en vraag je expert wat je wilt weten. 

Neem contact op
(lokaal tarief)

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt Frans aan

Mierenbestrijding-Enschede
8,2
6  beoordelingen
Professional illustratie

Neem direct contact op!

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomende mierenproblemen in Enschede

Binnenkort volgen hier problemen van andere klanten uit Enschede die inmiddels weer vrij van mieren zijn.