Mieren bestrijden Haarlem

Jouw lokale mierenbestrijding

Je hebt dringend iemand nodig die gespecialiseerd is in het bestrijden van mieren in Haarlem? Je hebt zelf al van alles geprobeerd, maar de mieren blijven massaal naar binnen komen? Bel Frans van Van Gerwen Pest Control. Hij is een professionele mierenbestrijder en is actief in Haarlem. Hij zal je gegarandeerd van je mierenplaag afhelpen.

Mierenbestrijding-Haarlem
9
Mierenbestrijding-Haarlem
9
Frans van Gerwen

Gecertificeerd
Logo cpmv
Logo vca

Snel weer vrij van mieren?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende mierenbestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
085 - 029 8504
21+ jaar ervaring
12.500+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Mieren-bestrijden-Haarlem

Mieren in huis bestrijden

Lokale mierenverdelger in Haarlem

Je hebt al geprobeerd het mierennest zelf te lokaliseren en bestrijden. Zout en kokend water heb je gebruikt, maar zonder resultaat. Je hebt al met lokdozen gewerkt, maar nog steeds wordt je in huis geplaagd door mieren. Dan is het dus tijd voor een specialist. Wij hebben hem voor jou al geselecteerd. Miereninhuisbestrijden.nl is een landelijk platform van ongediertebestrijders die zich gespecialiseerd hebben in mieren bestrijden: in Haarlem is Frans van Van Gerwen Pest Control onze topper. Bel of mail hem nu en je huis is snel weer mierenvrij!

Mieren bestrijden in Haarlem

Mierenbestrijding in Haarlem: sneller én beter met jouw lokale expert!

Haarlem. Een historische stad en dicht bij de zee. Wat wil je als bewoner of bedrijfseigenaar nog meer? Nou, misschien wil je ergens in Haarlem wel van een mierenplaag af, want als de lente en zomer weer aanbreken, kun je er donder op zeggen dat de mieren weer in je voorraden trippelen! Maar gelukkig is Mierenbestrijding Haarlem er dan ook weer als de kippen bij: Frans redt jouw voorraden van een gang naar de kliko! Maar dan moet je hem wel op tijd inschakelen natuurlijk…

Maar wat kan Frans eigenlijk voor je doen als je last hebt van een mierenplaag in Haarlem? Eerst komt hij de plaag onderzoeken. Hij gaat dan na wat aangetast is en spoort ook het nest voor je op, als je deze nog niet zelf gevonden hebt. Vervolgens bespreekt hij zijn plan met jou: gaat hij de mieren te lijf met een giftige gel of vloeistof? Moet er eerst afval worden geruimd? Dit laatste kan erg belangrijk zijn in de strijd tegen de mieren.

Goed, op de hygiëne moet je sowieso letten. Of je nu een snackbar in Parkwijk runt of een sjiek restaurant in Bloemendaal aan Zee. Dus ja, je gaat vast ook even na of er ergens voedsel open en bloot ligt (te rotten). Zitten er mieren in een verpakking? Weg ermee! Tref je onaangetaste producten aan? Zorg ervoor dat die ook onaangetast blijven en dek ze goed af. Meer adviezen nodig van de expert? Vraag het hem, want daar is hij voor.

Tja, mieren bestrijden in Haarlem en omstreken: daar heb je een goede organisator én uitvoerder voor nodig. Prettig dat Frans van Van Gerwen Pest Control daar uitstekend voor opgeleid is! Heb je dus meer vragen of wil je een prijsopgave ontvangen? Bel of mail hem dan direct. Wil je meteen een afspraak maken? Doe dat vooral, want jouw expert kan dan nog sneller spijkers met koppen slaan!

Professioneel mieren in huis bestrijden

Onze doeltreffende werkwijze

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je mieren af!

Mierenbestrijding-Haarlem
9
Mierenbestrijding-Haarlem
9

Frans, aangenaam!

Jouw mierenbestrijder

Hoi, hoe gaat het? Aangenaam, ik ben Frans van Van Gerwen Pest Control. Ik begrijp dat je erg veel last hebt van mieren en dat je een oplossing zoekt? Ik ben jouw mierenbestrijder in Haarlem. Bel me maar, dan kom ik je snel en goed van je mierenplaag afhelpen. Je kunt ook het aanvraagformulier invullen, dan bel ik jou! 

085 - 029 8504
Logo cpmv
Logo vca

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Kosten mieren bestrijden Haarlem

Gedegen mierenbestrijding tegen een faire prijs

Je wilt Frans van Van Gerwen Pest Control inschakelen om mieren te komen bestrijden bij jou in Haarlem? Je bent benieuwd naar wat de bestrijding je gaat kosten? Na een korte inspectie kan Frans je daar antwoord op geven, maar hij moet wel even het volgende weten:

  • Welke soort mier betreft het?
  • Hoe groot is het mierennest?
  • Welke bestrijdingsmethode past hier het beste?
  • Hoeveel bestrijdingsmiddel is er gemoeid met de behandeling?
  • Hoeveel tijd gaat er in de bestrijding zitten?

Zodra hij zijn inspectie afgerond heeft, kan Frans je zeggen wat hij van plan is en wat het bijbehorende kostenplaatje is. Als je met plan en prijs akkoord bent, kan hij hoogstwaarschijnlijk al direct voor je aan de slag! Wil je meer weten over de kosten? Of wil je meteen een afspraak regelen? Bel of mail dan vandaag nog en vraag je expert wat je wilt weten. 

085 - 029 8504
(lokaal tarief)

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt Frans aan

9
2027 beoordelingen
Mierenbestrijding-Haarlem
9
2027  beoordelingen
Professional illustratie

Neem direct contact op!

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomende mierenproblemen in Haarlem