Mieren bestrijden Rotterdam

Jouw lokale mierenbestrijding

Mieren bestrijden, want hup: daar lopen ze weer. Ze komen in kolonnes op je boterham af. Het is werkelijk om gek van te worden! Dat klinkt als hét moment om Elroy van Ongediertemeldpunt te bellen. Hij begrijpt jouw ergernis en zal de mieren bij jou in Rotterdam professioneel komen bestrijden. Bel of mail hem nu!

Mierenbestrijding-Rotterdam
9
Mierenbestrijding-Rotterdam
9
Elroy Kerklaan

Gecertificeerd
Logo cpmv
Logo vca

Snel weer vrij van mieren?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende mierenbestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
085 - 029 8504
25+ jaar ervaring
25.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Mieren-bestrijden-Rotterdam

Mieren in huis bestrijden

Lokale mierenverdelger in Rotterdam

Je hebt werkelijk alles al geprobeerd, maar je krijgt die mieren niet weg. Honderden heb je er al doodgeslagen, weggeveegd of door de gootsteen gespoeld. Je hebt stuivers gelegd, lokdozen geplaatst, gepoederd… maar niets helpt. Als je echt met een mierenplaag in Rotterdam te maken hebt, kun je die het beste professioneel laten bestrijden. Mierenkwijt.nl heeft de beste mierenbestrijders van het land geselecteerd om zo klanten in het hele land van dienst te kunnen zijn. In jouw regio is Elroy van Ongediertemeldpunt onze topper. Bel of mail hem maar, hij lost jouw mierenprobleem op!

Mieren bestrijden in Rotterdam

Mierenbestrijding in Rotterdam nodig? Bel dan snel met je mierenbestrijder!

Je zou denken dat het niet moeilijk hoeft te zijn om mieren aan te pakken, want ze zijn erg klein. Toch kunnen mieren erg vervelend worden als ze in grote hoeveelheden voorkomen. Misschien eten ze wel belangrijke planten op in VTV Blijdorp of ze zijn met z’n allen de tuintegels onder jouw terras aan het ondergraven. Je weet dan voldoende: tijd om eens te bellen met Elroy van Ongediertemeldpunt, ofwel Mierenbestrijding Rotterdam!

En stel je eens voor dat er op een dag op een boot in de Rotterdamse haven een partij met goederen ligt waar exotische mieren in zitten, zoals de faraomier? Natuurlijk schakel je dan ook meteen Mierenbestrijding Rotterdam in, want die kan speciale lokdozen bestellen én tactisch plaatsen. Nu komt deze mierensoort gelukkig niet vaak voor, maar als het ooit gebeurt, dan moet je iemand hebben die precies weet wat hij doet!

Je begrijpt het al: mieren bestrijden in Rotterdam is een voor iedereen toegankelijke dienst. Dat is maar goed ook, want als de zomer er weer aankomt, dan verschijnen er ook weer meer dan genoeg mierennesten in (moes-)tuinen of terrassen van particulieren en bedrijven. De telefoon staat dan echt niet stil bij Mierenbestrijding Rotterdam!

Heb jij op dit moment last van mieren in je woning, (horeca)bedrijf of tuin? Schakel dan meteen met Elroy voor advies en een afspraak. Je weet namelijk nooit hoe ver de mieren durven te gaan, zeker als er voedsel bij je ligt opgeslagen. Pak een mierenplaag in Rotterdam slim aan en grijp direct naar je telefoon. Elroy is namelijk zo bij je om het mierenprobleem op te lossen!

Professioneel mieren in huis bestrijden

Onze doeltreffende werkwijze

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je mieren af!

Mierenbestrijding-Rotterdam
9
Mierenbestrijding-Rotterdam
9

Elroy, aangenaam!

Jouw mierenbestrijder

Hoi! Mijn naam is Elroy en ik ben van Ongediertemeldpunt. Mijn collega’s en ik kunnen jou van je mierenplaag in Rotterdam afhelpen, maak je geen zorgen! Het enige dat je hoeft te doen is mij bellen of mij het aanvraagformulier sturen, dan maken we direct een afspraak voor de mierenbestrijding!

085 - 029 8504
Logo cpmv
Logo vca

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Kosten mieren bestrijden Rotterdam

Gedegen mierenbestrijding tegen een eerlijke prijs

Als je Elroy van Ongediertemeldpunt belt om mieren te komen bestrijden bij jou thuis in Rotterdam, zal hij je aan de telefoon al een paar vragen stellen over de aard van de mierenplaag. Dan maakt hij een afspraak om eens te komen kijken. Tijdens de inspectie zoekt hij dan antwoorden op de volgende vragen:

  • Welke soort mier betreft het?
  • Hoe groot is het mierennest?
  • Welke bestrijdingsmethode past hier het beste?
  • Hoeveel bestrijdingsmiddel is er gemoeid met de behandeling?
  • Hoeveel tijd gaat er in de bestrijding zitten?

Als Elroy zicht heeft op alle bovenstaande zaken, kan hij je vertellen wat hij van plan is en wat de bestrijding je gaat kosten. Ga je akkoord met zijn voorstel, dan kan hij mogelijk al direct aan de slag en ben jij binnen de kortste keren verlost van je mierenplaag.

085 - 029 8504
(lokaal tarief)

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt Elroy aan

9
2023 beoordelingen
Mierenbestrijding-Rotterdam
9
2023  beoordelingen
Professional illustratie

Neem direct contact op!

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomende mierenproblemen in Rotterdam