Mieren bestrijden Breda

Jouw lokale mierenbestrijding

Mieren bestrijden in Breda is de specialiteit van Mark van Vennink Bedrijfshygiëne. Als je dus te maken hebt met een mierenplaag die je niet onder controle krijgt, dan doe je er goed aan om Mark te bellen. Je kunt ook het aanvraagformulier invullen en opsturen, dan belt hij jou. Het is de eerste stap op weg naar dé oplossing voor jouw mierenprobleem.

Mierenbestrijding-Breda
9,3
Mark Vennink

Gecertificeerd
Logo cpmv
Mierenbestrijding-Breda
9,3
Mark Vennink

Gecertificeerd
Logo cpmv

Snel weer vrij van mieren?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende mierenbestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
15+ jaar ervaring
12.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Mieren-bestrijden-Breda

Mieren in huis bestrijden

Lokale mierenverdelger in Breda

Mierenkwijt.nl is een platform van ongediertebestrijders door heel Nederland die gespecialiseerd zijn in het bestrijden van mierenplagen. In Breda hebben wij zo Mark van Vennink Bedrijfshygiëne geselecteerd, op basis van zijn vakkennis en ervaring als het gaat om het bestrijden van mieren in Breda. Als je te maken hebt met een mierenplaag die je veel schade berokkent en ergernis brengt, bel of mail Mark dan direct. Hij is zo bij je om jouw mierenprobleem definitief op te lossen.

Professioneel mieren bestrijden in Breda

Laat je mierenplaag in Breda verdelgen door Vennink Bedrijfshygiëne 

Je kunt niet meer koken zonder af en toe met de vuist op het aanrecht te slaan. Weer een paar mieren dood. Je strakke terras vertoont verzakkingen en in je mooie gazon zitten deuken. Lekker in het gras liggen is er niet bij, want je wordt bestormd door mieren. Je bent ten einde raad. Hét moment om Mark van Vennink Bedrijfshygiëne te bellen, jouw lokale mierenbestrijder in Breda.

Je hebt al van alles geprobeerd. Stuivers op het aanrecht: de mieren liepen er gewoon langs! Een van hun ‘snelwegen’ geblokkeerd met anti-mierenpoeder: ze liepen er gewoon omheen! Het nest opgespoord, links op het terras tegen de muur aan, daar doken ze allemaal naar beneden. Flink zout gestrooid, kokend water erop en ja, geen mieren meer! Twee dagen lang dan… toen kwamen ze weer terug.

Het zijn voor Mark bekende verhalen. Hij weet het: mensen proberen eerst zelf mieren te bestrijden. Hoe moeilijk kan het ook zijn? Je spoort het nest op en verdelgt dat met zout en kokend water of met een flink kwak mierenpoeder. Je zet een mierenlokdoos neer, de mieren gaan erin en nemen het gif mee het nest in. Makkelijk toch?

Maar vaak werkt het allemaal niet afdoende. Er worden weliswaar honderden mieren gedood, maar de koningin en een groot deel van het nest blijft in leven. Mark van Vennink Bedrijfshygiëne weet het nest te vinden en in zijn geheel onschadelijk te maken. Hij heeft er de vakkennis, de ervaring en de middelen voor. Bel of mail hem nu, dan is jouw mierenplaag in Breda zo opgelost!

Professioneel mieren in huis bestrijden

Onze doeltreffende werkwijze

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je mieren af!

Deze video kan helaas niet worden afgespeeld met de huidige cookie-instellingen.

Mierenbestrijding-Breda
9,3
Mierenbestrijding-Breda
9,3

Mark, aangenaam!

Jouw mierenbestrijder

Hoi, hoe gaat het? Ik ben Mark van Vennink Bedrijfshygiëne en ik ben de aangewezen mierenbestrijder voor Breda. Heb je een zware mierenplaag en ben je er wel klaar mee? Bel of mail me maar, dan kom ik zo snel mogelijk naar je toe. Ik kijk even wat er moet gebeuren en ga dan zo snel mogelijk voor jou aan de slag!

Neem contact op
Logo cpmv

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Kosten mieren bestrijden Breda

Succesvolle mierenbestrijding tegen een nette prijs

Je vraagt je af wat het kost om mieren te bestrijden in Breda, want je bent het echt zat met die kleine plaaggeesten. Mark van Vennink Bedrijfshygiëne biedt je dan graag de helpende hand! Voor een precieze prijsbepaling komt hij dan ook graag langs om de situatie bij jou thuis te onderzoeken op de volgende punten:

  • Welke soort mier betreft het?
  • Hoe groot is het mierennest?
  • Welke bestrijdingsmethode past hier het beste?
  • Hoeveel bestrijdingsmiddel is er gemoeid met de behandeling?
  • Hoeveel tijd gaat er in de bestrijding zitten?

Mark heeft al deze informatie natuurlijk nodig om tot een faire prijs en een goede aanpak te komen. Ga je met beide zaken akkoord, dan kan hij snel met de bestrijding beginnen. Meer weten over prijsbepalingen of meteen een afspraak maken? Bel of mail dan nu voor contact met jouw lokale expert.

Neem contact op
(lokaal tarief)

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt Mark aan

Mierenbestrijding-Breda
9,3
245  beoordelingen
Professional illustratie

Neem direct contact op!

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomende mierenproblemen in Breda