Mieren bestrijden Utrecht

Jouw lokale mierenbestrijding

Mieren bestrijden kan een opgave zijn. Je denkt dat je er wel bent als je het ingangetje van het nest tussen de tegels met zout en kokend water hebt bestookt. Niets is minder waar. Heb je echt met een mierenplaag in Utrecht te maken, laat de mieren dan bestrijden door Ton van AVL Ongediertebestrijding. Hij is onze topper in mierenbestrijding te Utrecht.

Mierenbestrijding-Utrecht
9
Mierenbestrijding-Utrecht
9
Ton van Leur

Gecertificeerd
Logo evm
Logo vca

Snel weer vrij van mieren?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende mierenbestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
085 - 029 8504
25+ jaar ervaring
20.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Mieren-bestrijden-Utrecht

Mieren in huis bestrijden

Lokale mierenverdelger in Utrecht

Lastig hoor, die mieren in huis. Ze marcheren rustig in rijen van drie naar binnen. En wat je ze ook in de weg legt, ze blijven komen! Een mierenplaag bestrijden in Utrecht: het is een kolfje naar de hand van Ton van AVL Ongediertebestrijding. Mierenkwijt.nl werkt louter samen met de beste professionals van het land. In Utrecht is dat dus Ton. Bel of mail hem, dan komt de beste mierenverdelger van Utrecht jou gegarandeerd van je probleem afhelpen. Dat is waar hij voor staat namelijk!

Mieren bestrijden in Utrecht

Mierenbestrijding in Utrecht staat voor iedereen klaar, hoe erg de plaag ook is!

Leven er meer mieren of studenten in Utrecht? Wij vermoeden dat dat ongeveer gelijk op gaat… nee, grapje natuurlijk! Maar wat als er nou mieren opduiken in een studentenhuis? Het zou best kunnen aangezien de hygiëne in sommige huizen nogal te wensen overlaat. En ja, Ton van Mierenbestrijding Utrecht kan het weten, want hij komt bijna dagelijks in Utrechtse woningen of bedrijven om mieren te bestrijden.

Maar hoe werkt het mieren bestrijden in Utrecht eigenlijk? Misschien komen ze wel voor in de keuken van een restaurant aan het Vredenburg. Of de mieren marcheren in jouw eigen keuken, in je woning in De Meern of in Noordoost. Ton komt dan een kijkje nemen en spoort het nest op. Hij kan je dan meteen zeggen wat hij aan het nest kan doen!

Wat voor middelen Mierenbestrijding Utrecht gebruikt? Dat ligt eraan. Als een mierennest buiten ligt, mag er alleen maar lokaasgel worden gebruikt. Ligt het nest binnen, dan mag er (ook) met insecticide gespoten worden, afhankelijk van wáár precies de mieren zich bevinden. Het is maar net hoe ernstig de plaag is en waar het nest is gelegen. 

Een mierenplaag laten behandelen op jouw adres in Utrecht? Aarzel dan niet om nu te bellen of te mailen voor een afspraak met Ton. Hij komt namelijk overal in Utrecht en gaat zelfs over de stadsgrenzen heen om woningen en bedrijven van mieren af te helpen. Zwaai de mieren dus alvast maar uit, of sla er nog maar een keer op. Na jouw verzoek komt de oplossing er zo aan!

Professioneel mieren in huis bestrijden

Onze doeltreffende werkwijze

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je mieren af!

Mierenbestrijding-Utrecht
9
Mierenbestrijding-Utrecht
9

Ton, aangenaam!

Jouw mierenbestrijder

Hoi! Ik ben Ton van AVL Ongediertebestrijding en ik ben jouw mierenbestrijder in Utrecht. Bel of mail me gerust, dan kom ik je snel en goed van je mierenplaag afhelpen. Ik weet hoe lastig het kan zijn, zo’n invasie van mieren elke dag. Maar ik weet ook hoe ik het aan moet pakken, dus ik hoor graag van je!

085 - 029 8504
Logo evm
Logo vca

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Kosten mieren bestrijden Utrecht

Effectieve mierenbestrijding tegen een eerlijke prijs

Je wilt Ton van AVL Ongediertebestrijding inschakelen om mieren te komen bestrijden bij jou thuis in Utrecht. Je bent nu alleen benieuwd wat het je gaat kosten. Daar kan Ton je een heel precies antwoord op geven na een inspectie, waarbij hij kijkt naar de volgende zaken:

  • Welke soort mier betreft het?
  • Hoe groot is het mierennest?
  • Welke bestrijdingsmethode past hier het beste?
  • Hoeveel bestrijdingsmiddel is er gemoeid met de behandeling?
  • Hoeveel tijd gaat er in de bestrijding zitten?

Als Ton dat allemaal weet, kan hij je vertellen wat hij van plan is en wat de behandeling je gaat kosten. Ga je akkoord met zijn plan en voorstel, dan worden er direct afspraken gemaakt voor de bestrijding. Meer weten? Bel of mail dan nu voor informatie of regel meteen een afspraak!

085 - 029 8504
(lokaal tarief)

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt Ton aan

9
2023 beoordelingen
Mierenbestrijding-Utrecht
9
2023  beoordelingen
Professional illustratie

Neem direct contact op!

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomende mierenproblemen in Utrecht