Mieren bestrijden Utrecht

Jouw lokale mierenbestrijding

Mieren bestrijden kan een opgave zijn. Je denkt dat je er wel bent als je het ingangetje van het nest tussen de tegels met zout en kokend water hebt bestookt. Niets is minder waar. Heb je echt met een mierenplaag in Utrecht te maken, laat de mieren dan bestrijden door Ton van AVL Ongediertebestrijding. Hij is onze topper in mierenbestrijding te Utrecht.

Mierenbestrijding-Utrecht
9,1
Ton van Leur

Gecertificeerd
Logo evm
Logo vca
Mierenbestrijding-Utrecht
9,1
Ton van Leur

Gecertificeerd
Logo evm
Logo vca

Snel weer vrij van mieren?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende mierenbestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
25+ jaar ervaring
20.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Mieren-bestrijden-Utrecht

Mieren in huis bestrijden

Lokale mierenverdelger in Utrecht

Lastig hoor, die mieren in huis. Ze marcheren rustig in rijen van drie naar binnen. En wat je ze ook in de weg legt, ze blijven komen! Een mierenplaag bestrijden in Utrecht: het is een kolfje naar de hand van Ton van AVL Ongediertebestrijding. Mierenkwijt.nl werkt louter samen met de beste professionals van het land. In Utrecht is dat dus Ton. Bel of mail hem, dan komt de beste mierenverdelger van Utrecht jou gegarandeerd van je probleem afhelpen. Dat is waar hij voor staat namelijk!

Professioneel mieren bestrijden in Utrecht

Laat je mierenplaag in Utrecht verdelgen door AVL Ongediertebestrijding 

Je kunt niet meer koken zonder af en toe met de vuist op het aanrecht te slaan. Weer een paar mieren dood. Je strakke terras vertoont verzakkingen en in je mooie gazon zitten deuken. Lekker in het gras liggen is er niet bij, want je wordt bestormd door mieren. Je bent ten einde raad. Hét moment om Ton van AVL Ongediertebestrijding te bellen, jouw lokale mierenbestrijder in Utrecht.

Je hebt al van alles geprobeerd. Stuivers op het aanrecht: de mieren liepen er gewoon langs! Een van hun ‘snelwegen’ geblokkeerd met anti-mierenpoeder: ze liepen er gewoon omheen! Het nest opgespoord, links op het terras tegen de muur aan, daar doken ze allemaal naar beneden. Flink zout gestrooid, kokend water erop en ja, geen mieren meer! Twee dagen lang dan… toen kwamen ze weer terug.

Het zijn voor Ton bekende verhalen. Hij weet het: mensen proberen eerst zelf mieren te bestrijden. Hoe moeilijk kan het ook zijn? Je spoort het nest op en verdelgt dat met zout en kokend water of met een flink kwak mierenpoeder. Je zet een mierenlokdoos neer, de mieren gaan erin en nemen het gif mee het nest in. Makkelijk toch?

Maar vaak werkt het allemaal niet afdoende. Er worden weliswaar honderden mieren gedood, maar de koningin en een groot deel van het nest blijft in leven. Ton van AVL Ongediertebestrijding weet het nest te vinden en in zijn geheel onschadelijk te maken. Hij heeft er de vakkennis, de ervaring en de middelen voor. Bel of mail hem nu, dan is jouw mierenplaag in Utrecht zo opgelost!

Professioneel mieren in huis bestrijden

Onze doeltreffende werkwijze

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je mieren af!

Deze video kan helaas niet worden afgespeeld met de huidige cookie-instellingen.

Mierenbestrijding-Utrecht
9,1
Mierenbestrijding-Utrecht
9,1

Ton, aangenaam!

Jouw mierenbestrijder

Hoi! Ik ben Ton van AVL Ongediertebestrijding en ik ben jouw mierenbestrijder in Utrecht. Bel of mail me gerust, dan kom ik je snel en goed van je mierenplaag afhelpen. Ik weet hoe lastig het kan zijn, zo’n invasie van mieren elke dag. Maar ik weet ook hoe ik het aan moet pakken, dus ik hoor graag van je!

Neem contact op
Logo evm
Logo vca

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Kosten mieren bestrijden Utrecht

Effectieve mierenbestrijding tegen een eerlijke prijs

Je wilt Ton van AVL Ongediertebestrijding inschakelen om mieren te komen bestrijden bij jou thuis in Utrecht. Je bent nu alleen benieuwd wat het je gaat kosten. Daar kan Ton je een heel precies antwoord op geven na een inspectie, waarbij hij kijkt naar de volgende zaken:

  • Welke soort mier betreft het?
  • Hoe groot is het mierennest?
  • Welke bestrijdingsmethode past hier het beste?
  • Hoeveel bestrijdingsmiddel is er gemoeid met de behandeling?
  • Hoeveel tijd gaat er in de bestrijding zitten?

Als Ton dat allemaal weet, kan hij je vertellen wat hij van plan is en wat de behandeling je gaat kosten. Ga je akkoord met zijn plan en voorstel, dan worden er direct afspraken gemaakt voor de bestrijding. Meer weten? Bel of mail dan nu voor informatie of regel meteen een afspraak!

Neem contact op
(lokaal tarief)

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt Ton aan

Mierenbestrijding-Utrecht
9,1
144  beoordelingen
Professional illustratie

Neem direct contact op!

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomende mierenproblemen in Utrecht