Mieren bestrijden Nijmegen

Jouw lokale mierenbestrijding

Dringend behoefte aan professionele mierenbestrijding in Nijmegen? Bel het nummer dat je hierboven vindt! Je komt dan rechtstreeks in contact met Jerry van OBI Property Care & Inspectie en hij kan je bevrijden van je mierenplaag. Je kunt ook het aanvraagformulier invullen, dan belt hij jou! Zet nu de eerste stap op weg naar een mierenvrij huis!

Mierenbestrijding-Nijmegen
9
Mierenbestrijding-Nijmegen
9
Jerry Egter

Gecertificeerd
Logo evm

Snel weer vrij van mieren?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende mierenbestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
085 - 029 8504
25+ jaar ervaring
30.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Mieren-bestrijden-Nijmegen

Mieren in huis bestrijden

Lokale mierenverdelger in Nijmegen

Het is wat met die mieren hè! Ja, als je met een serieuze mierenplaag te maken krijgt, dan ben je niet happy, want dan vind je ze overal en ze zijn niet te stoppen. Hoewel? Mierenkwijt.nl heeft de beste mierenbestrijder van Nijmegen aan zich gebonden! We hebben hem geselecteerd op basis van zijn vakkundigheid en ervaring. Bel of mail hem dus snel een afspraak te maken, dan heb je de eerste stap op weg naar een mierenvrije woning gezet!

Mieren bestrijden in Nijmegen

Deskundige mierenbestrijding in Nijmegen of omgeving? Natuurlijk bel je ons!

Mieren in Brakkenstein, Dukenburg of het Waterkwartier? Of je daar nu woont of werkt: je wilt geen mieren op tafels, in kasten en in voorraden aantreffen! Goed dat Mierenbestrijding Nijmegen altijd tijd vindt om even langs te komen voor een mierenplaag in Nijmegen, want Jerry - de expert - heeft altijd wel een oplossing voor lastige mieren.

Tegen mieren in de tuin, bijvoorbeeld, kan Jerry geschikte middelen inzetten die de omgeving niet schaden. Tegen mieren binnenshuis mogen giftige middelen wel sneller worden ingezet, maar wel met veel beleid en controle. En wil je weten hoe je voortaan een mierenplaag in Nijmegen - specifiek in jouw woning of bedrijf - voorkomt? Dan geeft Jerry je ook uitstekende adviezen.

Hoe vaak mierenplagen in Nijmegen voorkomen? Dat wisselt. Zeker is wel dat mieren altijd in de lente of in de zomer opduiken en dan met name in gebouwen waar het met de hygiëne niet zo best is gesteld. Woon je in een studentenhuis en lopen de mieren constant over je boeken? Natuurlijk mag je Mierenbestrijding Nijmegen dan ook bellen of mailen voor een afspraak: Jerry staat immers voor iedereen klaar!

Kun je zelf mieren tegenhouden in je studentenhuis, woning of bedrijfspand in Nijmegen? Een paar mieren zijn te overzien, maar als er honderden rondlopen, dan is het zaak om het mierennest aan te pakken. Dát is de tactiek van Jerry en hij heeft daar diverse professionele opties voor. Meer weten? Meteen een afspraak regelen? Bel of mail en je wordt waarschijnlijk vandaag nog geholpen.

Professioneel mieren in huis bestrijden

Onze doeltreffende werkwijze

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je mieren af!

Mierenbestrijding-Nijmegen
9
Mierenbestrijding-Nijmegen
9

Jerry, aangenaam!

Jouw mierenbestrijder

Hoi! Ik ben Jerry van OBI Property Care & Inspectie en ik ben als ongediertebestrijder actief in Nijmegen. Mieren bestrijden is een van mijn specialiteiten, dus als jij thuis een mierenplaag hebt en je ten einde raad bent: bel of mail me dan gauw, dan kom ik je helpen! Ik krijg die mieren wel weg hoor, maak je geen zorgen.

085 - 029 8504
Logo evm

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Kosten mieren bestrijden Nijmegen

Succesvolle mierenbestrijding tegen een faire prijs

Het kostenplaatje voor mieren bestrijden in Nijmegen? Dat kan Jerry van OBI Property Care & Inspectie je haarfijn vertellen, maar niet nadat hij even het probleem bij jou thuis heeft onderzocht. Hij moet namelijk het volgende weten:

  • Welke soort mier betreft het?
  • Hoe groot is het mierennest?
  • Welke bestrijdingsmethode past hier het beste?
  • Hoeveel bestrijdingsmiddel is er gemoeid met de behandeling?
  • Hoeveel tijd gaat er in de bestrijding zitten?

Als de expert genoeg informatie heeft verzameld, dan weet hij ook wat hem te doen staat en wat hij ervoor nodig heeft. Hij zal je meteen na de inspectie zeggen wat hij gaat doen en wat het je gaat kosten. Als je daarmee akkoord gaat, kan Jerry snel aan het werk. Meer weten over de kosten of direct een afspraak regelen? Bel of mail nu!

085 - 029 8504
(lokaal tarief)

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt Jerry aan

9
2023 beoordelingen
Mierenbestrijding-Nijmegen
9
2023  beoordelingen
Professional illustratie

Neem direct contact op!

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomende mierenproblemen in Nijmegen