Mieren bestrijden Nijmegen

Jouw lokale mierenbestrijding

Dringend behoefte aan professionele mierenbestrijding in Nijmegen? Bel het nummer dat je hierboven vindt! Je komt dan rechtstreeks in contact met Jerry van OBI Property Care & Inspectie en hij kan je bevrijden van je mierenplaag. Je kunt ook het aanvraagformulier invullen, dan belt hij jou! Zet nu de eerste stap op weg naar een mierenvrij huis!

Mierenbestrijding-Nijmegen
9,1
Jerry Egter

Gecertificeerd
Logo evm
Mierenbestrijding-Nijmegen
9,1
Jerry Egter

Gecertificeerd
Logo evm

Snel weer vrij van mieren?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende mierenbestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
25+ jaar ervaring
30.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Mieren-bestrijden-Nijmegen

Mieren in huis bestrijden

Lokale mierenverdelger in Nijmegen

Het is wat met die mieren hè! Ja, als je met een serieuze mierenplaag te maken krijgt, dan ben je niet happy, want dan vind je ze overal en ze zijn niet te stoppen. Hoewel? Mierenkwijt.nl heeft de beste mierenbestrijder van Nijmegen aan zich gebonden! We hebben hem geselecteerd op basis van zijn vakkundigheid en ervaring. Bel of mail hem dus snel een afspraak te maken, dan heb je de eerste stap op weg naar een mierenvrije woning gezet!

Professioneel mieren bestrijden in Nijmegen

Laat je mierenplaag in Nijmegen verdelgen door OBI Property Care & Inspectie 

Je kunt niet meer koken zonder af en toe met de vuist op het aanrecht te slaan. Weer een paar mieren dood. Je strakke terras vertoont verzakkingen en in je mooie gazon zitten deuken. Lekker in het gras liggen is er niet bij, want je wordt bestormd door mieren. Je bent ten einde raad. Hét moment om Jerry van OBI Property Care & Inspectie te bellen, jouw lokale mierenbestrijder in Nijmegen.

Je hebt al van alles geprobeerd. Stuivers op het aanrecht: de mieren liepen er gewoon langs! Een van hun ‘snelwegen’ geblokkeerd met anti-mierenpoeder: ze liepen er gewoon omheen! Het nest opgespoord, links op het terras tegen de muur aan, daar doken ze allemaal naar beneden. Flink zout gestrooid, kokend water erop en ja, geen mieren meer! Twee dagen lang dan… toen kwamen ze weer terug.

Het zijn voor Jerry bekende verhalen. Hij weet het: mensen proberen eerst zelf mieren te bestrijden. Hoe moeilijk kan het ook zijn? Je spoort het nest op en verdelgt dat met zout en kokend water of met een flink kwak mierenpoeder. Je zet een mierenlokdoos neer, de mieren gaan erin en nemen het gif mee het nest in. Makkelijk toch?

Maar vaak werkt het allemaal niet afdoende. Er worden weliswaar honderden mieren gedood, maar de koningin en een groot deel van het nest blijft in leven. Jerry van OBI Property Care & Inspectie weet het nest te vinden en in zijn geheel onschadelijk te maken. Hij heeft er de vakkennis, de ervaring en de middelen voor. Bel of mail hem nu, dan is jouw mierenplaag in Nijmegen zo opgelost!

Professioneel mieren in huis bestrijden

Onze doeltreffende werkwijze

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je mieren af!

Deze video kan helaas niet worden afgespeeld met de huidige cookie-instellingen.

Mierenbestrijding-Nijmegen
9,1
Mierenbestrijding-Nijmegen
9,1

Jerry, aangenaam!

Jouw mierenbestrijder

Hoi! Ik ben Jerry van OBI Property Care & Inspectie en ik ben als ongediertebestrijder actief in Nijmegen. Mieren bestrijden is een van mijn specialiteiten, dus als jij thuis een mierenplaag hebt en je ten einde raad bent: bel of mail me dan gauw, dan kom ik je helpen! Ik krijg die mieren wel weg hoor, maak je geen zorgen.

Neem contact op
Logo evm

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Kosten mieren bestrijden Nijmegen

Succesvolle mierenbestrijding tegen een faire prijs

Het kostenplaatje voor mieren bestrijden in Nijmegen? Dat kan Jerry van OBI Property Care & Inspectie je haarfijn vertellen, maar niet nadat hij even het probleem bij jou thuis heeft onderzocht. Hij moet namelijk het volgende weten:

  • Welke soort mier betreft het?
  • Hoe groot is het mierennest?
  • Welke bestrijdingsmethode past hier het beste?
  • Hoeveel bestrijdingsmiddel is er gemoeid met de behandeling?
  • Hoeveel tijd gaat er in de bestrijding zitten?

Als de expert genoeg informatie heeft verzameld, dan weet hij ook wat hem te doen staat en wat hij ervoor nodig heeft. Hij zal je meteen na de inspectie zeggen wat hij gaat doen en wat het je gaat kosten. Als je daarmee akkoord gaat, kan Jerry snel aan het werk. Meer weten over de kosten of direct een afspraak regelen? Bel of mail nu!

Neem contact op
(lokaal tarief)

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt Jerry aan

Mierenbestrijding-Nijmegen
9,1
105  beoordelingen
Professional illustratie

Neem direct contact op!

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomende mierenproblemen in Nijmegen