Mieren bestrijden Apeldoorn

Jouw lokale mierenbestrijding

Je bent er wel klaar mee, hè! De mieren komen op je af in jouw huis te Apeldoorn en wel met honderden tegelijk. Hoog tijd dus om Marco van Pestis Imperium in de arm te nemen. Hij is een professional en hij zal de mieren bij jou in Apeldoorn met succes bestrijden, daar mag je op rekenen. Bel of mail hem nu!

Mierenbestrijding-Apeldoorn
9,7
Marco van Hunen

Gecertificeerd
Logo evm
Logo vca
Logo kpmb-ratten
Mierenbestrijding-Apeldoorn
9,7
Marco van Hunen

Gecertificeerd
Logo evm
Logo vca
Logo kpmb-ratten

Snel weer vrij van mieren?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende mierenbestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
10 jaar ervaring
8.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Mieren-bestrijden-Apeldoorn

Mieren in huis bestrijden

Lokale mierenverdelger in Apeldoorn

Op het aanrecht, in je keukenkastjes, tot in je slaapkamer aan toe… allemaal mieren op zoek naar… ja naar wat eigenlijk? Dat vraag je je wel eens af. Maar je wilt ook echt van ze af, want het wordt echt te gek nu. Een tip: bel Marco van Pestis Imperium nu. Mierenbestrijden - een landelijk netwerk van lokale mierenbestrijders - heeft hem namelijk speciaal geselecteerd als mierenbestrijder voor Apeldoorn en dat heeft hij te danken aan zijn vakmanschap en ervaring. Hij helpt je van de mieren af: dat kunnen we je beloven. Bel of mail hem nu!

Professioneel mieren bestrijden in Apeldoorn

Laat je mierenplaag in Apeldoorn verdelgen door Pestis Imperium 

Je kunt niet meer koken zonder af en toe met de vuist op het aanrecht te slaan. Weer een paar mieren dood. Je strakke terras vertoont verzakkingen en in je mooie gazon zitten deuken. Lekker in het gras liggen is er niet bij, want je wordt bestormd door mieren. Je bent ten einde raad. Hét moment om Marco van Pestis Imperium te bellen, jouw lokale mierenbestrijder in Apeldoorn.

Je hebt al van alles geprobeerd. Stuivers op het aanrecht: de mieren liepen er gewoon langs! Een van hun ‘snelwegen’ geblokkeerd met anti-mierenpoeder: ze liepen er gewoon omheen! Het nest opgespoord, links op het terras tegen de muur aan, daar doken ze allemaal naar beneden. Flink zout gestrooid, kokend water erop en ja, geen mieren meer! Twee dagen lang dan… toen waren ze weer terug.

Het zijn voor Marco bekende verhalen. Hij weet het: mensen proberen eerst zelf mieren te bestrijden. Hoe moeilijk kan het ook zijn? Je spoort het nest op en verdelgt dat met zout en kokend water of met een flink kwak mierenpoeder. Je zet een mierenlokdoos neer, de mieren gaan erin en nemen het gif mee het nest in. Makkelijk toch?

Maar vaak werkt het allemaal niet afdoende. Er worden weliswaar honderden mieren gedood, maar de koningin en een groot deel van het nest blijft in leven. Marco van Pestis Imperium weet het nest te vinden en in zijn geheel onschadelijk te maken. Hij heeft er de vakkennis, de ervaring en de middelen voor. Bel of mail hem nu, dan is jouw mierenplaag in Apeldoorn zo opgelost!

Professioneel mieren in huis bestrijden

Onze doeltreffende werkwijze

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je mieren af!

Deze video kan helaas niet worden afgespeeld met de huidige cookie-instellingen.

Mierenbestrijding-Apeldoorn
9,7
Mierenbestrijding-Apeldoorn
9,7

Marco, aangenaam!

Jouw mierenbestrijder

Hallo! Je hebt met een flinke mierenplaag in Apeldoorn te maken hè? Ik ben Marco van Pestis Imperium. Mijn collega’s en ik hebben al heel wat mierennesten opgeruimd in Apeldoorn, dus die mieren bij jou... daar maken we ook korte metten mee. Bel of mail me maar, dan maken we gelijk een afspraak!

Neem contact op
Logo evm
Logo vca
Logo kpmb-ratten

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Kosten mieren bestrijden Apeldoorn

Effectieve mierenbestrijding tegen een faire prijs

Je wilt weten wat het je gaat kosten, mieren bestrijden in Apeldoorn? Dat snappen we. Maar het is voor Marco van Pestis Imperium wel even van belang om te weten wat er precies aan de hand is. Tijdens een korte inspectie kijkt hij daarom naar de volgende zaken: 

  • Welke soort mier betreft het?
  • Hoe groot is het mierennest?
  • Welke bestrijdingsmethode past hier het beste?
  • Hoeveel bestrijdingsmiddel is er gemoeid met de behandeling?
  • Hoeveel tijd gaat er in de bestrijding zitten?

Aan de hand van deze informatie kan Marco een ‘plan de campagne’ maken. Hij weet dan hoe hij de mieren moet gaan bestrijden en kan je ook doorgeven wat het je gaat kosten. Reken maar op een eerlijk bedrag, waarvoor Marco je van de mieren af gaat helpen, dat staat vast! Meer weten? Bel of mail voor meer informatie of regel meteen de afspraak.

Neem contact op
(lokaal tarief)

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt Marco aan

Mierenbestrijding-Apeldoorn
9,7
39  beoordelingen
Professional illustratie

Neem direct contact op!

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomende mierenproblemen in Apeldoorn

Binnenkort volgen hier problemen van andere klanten uit Apeldoorn die inmiddels weer vrij van mieren zijn.