Mieren bestrijden Amersfoort

Jouw lokale mierenbestrijding

Je zoekt iemand die jou gaat bevrijden van een zware mierenoverlast? Iemand die mieren bestrijden in Amersfoort tot een specialiteit heeft verheven? Bel dan het nummer dat hierboven staat en kom rechtstreeks in contact met Gert van Point Pest Control. Hij komt jou gegarandeerd van je mierenplaag verlossen, dus wacht niet langer en bel of mail hem!

Mierenbestrijding-Amersfoort
9,2
Gert Drop

Gecertificeerd
Logo cpmv
Logo vca
Mierenbestrijding-Amersfoort
9,2
Gert Drop

Gecertificeerd
Logo cpmv
Logo vca

Snel weer vrij van mieren?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende mierenbestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
15+ jaar ervaring
10.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Mieren-bestrijden-Amersfoort

Mieren in huis bestrijden

Lokale mierenverdelger in Amersfoort

Gert van Point Pest Control is de man die je moet hebben als je mieren wilt laten bestrijden in Amersfoort. Mierenkwijt.nl is een landelijk platform van ongediertebestrijders die zich gespecialiseerd hebben in het bestrijden van mieren. Voor Amersfoort is Gert onze mierenbestrijder. Hij beschikt over enorme vakkennis en ruime ervaring, dus hij gaat jou op basis daarvan zeker van je mierenplaag afhelpen. Bel of mail hem maar, dan is een afspraak zo geregeld!

Professioneel mieren bestrijden in Amersfoort

Laat je mierenplaag in Amersfoort verdelgen door Point Pest Control 

Je kunt niet meer koken zonder af en toe met de vuist op het aanrecht te slaan. Weer een paar mieren dood. Je strakke terras vertoont verzakkingen en in je mooie gazon zitten deuken. Lekker in het gras liggen is er niet bij, want je wordt bestormd door mieren. Je bent ten einde raad. Hét moment om Gert van Point Pest Control te bellen, jouw lokale mierenbestrijder in Amersfoort.

Je hebt al van alles geprobeerd. Stuivers op het aanrecht: de mieren liepen er gewoon langs! Een van hun ‘snelwegen’ geblokkeerd met anti-mierenpoeder: ze liepen er gewoon omheen! Het nest opgespoord, links op het terras tegen de muur aan, daar doken ze allemaal naar beneden. Flink zout gestrooid, kokend water erop en ja, geen mieren meer! Twee dagen lang dan… toen kwamen ze weer terug.

Het zijn voor Gert bekende verhalen. Hij weet het: mensen proberen eerst zelf mieren te bestrijden. Hoe moeilijk kan het ook zijn? Je spoort het nest op en verdelgt dat met zout en kokend water of met een flink kwak mierenpoeder. Je zet een mierenlokdoos neer, de mieren gaan erin en nemen het gif mee het nest in. Makkelijk toch?

Maar vaak werkt het allemaal niet afdoende. Er worden weliswaar honderden mieren gedood, maar de koningin en een groot deel van het nest blijft in leven. Gert van Point Pest Control weet het nest te vinden en in zijn geheel onschadelijk te maken. Hij heeft er de vakkennis, de ervaring en de middelen voor. Bel of mail hem nu, dan is jouw mierenplaag in Amersfoort zo opgelost!

Professioneel mieren in huis bestrijden

Onze doeltreffende werkwijze

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je mieren af!

Deze video kan helaas niet worden afgespeeld met de huidige cookie-instellingen.

Mierenbestrijding-Amersfoort
9,2
Mierenbestrijding-Amersfoort
9,2

Gert, aangenaam!

Jouw mierenbestrijder

Hoi, hoe gaat het? Aangenaam kennis te maken! Mijn naam is Gert en ik ben van Point Pest Control. Je hebt iemand nodig die bij jou in Amersfoort mieren komt bestrijden? Bel of mail me dan gauw, dan maken we direct een afspraak. Ik heb al heel wat mierenplagen bedwongen in mijn loopbaan, dus die van jou wordt de volgende! Ik hoor graag van je.

Neem contact op
Logo cpmv
Logo vca

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Kosten mieren bestrijden Amersfoort

Gedegen mierenbestrijding tegen een nette prijs

Nog even weten wat het kost, mieren bestrijden in Amersfoort, voordat je Gert van Point Pest Control gaat bellen? Dat kunnen we je helaas niet vertellen. Voor een eerlijke prijs, zowel naar jou toe als naar zichzelf, wil Gert namelijk eerst even de situatie bij jou thuis onderzoeken. Hij kijkt dan naar de volgende zaken: 

  • Welke soort mier betreft het?
  • Hoe groot is het mierennest?
  • Welke bestrijdingsmethode past hier het beste?
  • Hoeveel bestrijdingsmiddel is er gemoeid met de behandeling?
  • Hoeveel tijd gaat er in de bestrijding zitten?

Zodra Gert genoeg weet, kan hij ook bepalen wat er voor nodig is om de mierenplaag bij jou in Amersfoort te elimineren. Na de inspectie zal hij je dan ook vertellen  wat hij gaat doen en wat het je gaat kosten. Transparant toch? Als jij met plan en prijs akkoord gaat, mag je erop rekenen dat je snel van je mierenplaag verlost bent. Meer weten? Bel dan nu voor een prijsopgave of maak meteen een afspraak.

Neem contact op
(lokaal tarief)

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt Gert aan

Mierenbestrijding-Amersfoort
9,2
132  beoordelingen
Professional illustratie

Neem direct contact op!

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomende mierenproblemen in Amersfoort