Mieren bestrijden Groningen

Jouw lokale mierenbestrijding

Je bent wel klaar met die mieren die in grote colonnes steeds je huis binnenmarcheren. Je hebt van alles geprobeerd, maar je krijgt de mierenplaag in Groningen niet onder controle. Het wordt dan tijd voor de expertise van Allard van Westra Ongediertebestrijding. Deze vakman kan je wél definitief van de mieren in huis bevrijden. Bel of mail hem maar voor effectief mieren bestrijden! 

Mierenbestrijding-Groningen
9
Allard Westra

Gecertificeerd
Logo evm
Logo vca
Mierenbestrijding-Groningen
9
Allard Westra

Gecertificeerd
Logo evm
Logo vca

Snel weer vrij van mieren?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende mierenbestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
085 - 029 8504
10+ jaar ervaring
15.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Mieren-bestrijden-Groningen

Mieren in huis bestrijden

Lokale mierenverdelger in Groningen

Mieren in huis zelf bestrijden kán wel, maar levert eigenlijk zelden het beoogde resultaat: dat je geen mier meer binnen krijgt! Succesvol mieren bestrijden begint eerder bij het vinden van het mierennest. En dan moet je dat nest ook nog weten te bestrijden! Daarvoor moet je Allard van Westra Ongediertebestrijding hebben. Hij is onze vakman in jouw regio. We hebben hem geselecteerd op zijn vakmanschap en ervaring: hij heeft al heel wat mierennesten in Groningen met succes bestreden. Bel of mail hem maar, dan is hij zo bij je!

Professioneel mieren bestrijden in Groningen

Laat je mierenplaag in Groningen verdelgen door Westra Ongediertebestrijding 

Je kunt niet meer koken zonder af en toe met de vuist op het aanrecht te slaan. Weer een paar mieren dood. Je strakke terras vertoont verzakkingen en in je mooie gazon zitten deuken. Lekker in het gras liggen is er niet bij, want je wordt bestormd door mieren. Je bent ten einde raad. Hét moment om Allard van Westra Ongediertebestrijding te bellen, jouw lokale mierenbestrijder in Groningen.

Je hebt al van alles geprobeerd. Stuivers op het aanrecht: de mieren liepen er gewoon langs! Een van hun ‘snelwegen’ geblokkeerd met anti-mierenpoeder: ze liepen er gewoon omheen! Het nest opgespoord, links op het terras tegen de muur aan, daar doken ze allemaal naar beneden. Flink zout gestrooid, kokend water erop en ja, geen mieren meer! Twee dagen lang dan… toen kwamen ze weer terug.

Het zijn voor Allard bekende verhalen. Hij weet het: mensen proberen eerst zelf mieren te bestrijden. Hoe moeilijk kan het ook zijn? Je spoort het nest op en verdelgt dat met zout en kokend water of met een flink kwak mierenpoeder. Je zet een mierenlokdoos neer, de mieren gaan erin en nemen het gif mee het nest in. Makkelijk toch?

Maar vaak werkt het allemaal niet afdoende. Er worden weliswaar honderden mieren gedood, maar de koningin en een groot deel van het nest blijft in leven. Allard van Westra Ongediertebestrijding weet het nest te vinden en in zijn geheel onschadelijk te maken. Hij heeft er de vakkennis, de ervaring en de middelen voor. Bel of mail hem nu, dan is jouw mierenplaag in Groningen zo opgelost!

Professioneel mieren in huis bestrijden

Onze doeltreffende werkwijze

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je mieren af!

Mierenbestrijding-Groningen
9
Mierenbestrijding-Groningen
9

Allard, aangenaam!

Jouw mierenbestrijder

Hallo! Ik ben Allard van Westra Ongediertebestrijding en ik ben als ongediertebestrijder actief in Groningen. Als jij helemaal gek wordt van die kleine brutale beestjes en je wilt dat ik de mieren kom bestrijden in Groningen, dan is een belletje of mailtje genoeg. We maken meteen een afspraak en na een korte inspectie ga ik voor je aan het werk.

085 - 029 8504
Logo evm
Logo vca

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Kosten mieren bestrijden Groningen

Gedegen mierenbestrijding tegen een nette prijs

Wat dat eigenlijk kost, mieren bestrijden in Groningen? Daar is niet direct een vaste prijs op te plakken, want het is afhankelijk van een aantal factoren. Daarom, als je Allard van Westra Ongediertebestrijding belt, dan maakt hij graag een afspraak met je om bij jou thuis het volgende te onderzoeken: 

  • Welke soort mier betreft het?
  • Hoe groot is het mierennest?
  • Welke bestrijdingsmethode past hier het beste?
  • Hoeveel bestrijdingsmiddel is er gemoeid met de behandeling?
  • Hoeveel tijd gaat er in de bestrijding zitten?

Als de expert die informatie heeft verzameld, weet hij wat hem te doen staat en kan hij je ook doorgeven wat de behandeling gaat kosten. Reken maar op een eerlijke en nette prijs, waarvoor Allard je definitief van de mieren in huis komt afhelpen. Meer weten of een afspraak maken? Bel of mail dan meteen!

085 - 029 8504
(lokaal tarief)

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt Allard aan

Mierenbestrijding-Groningen
9
440  beoordelingen
Professional illustratie

Neem direct contact op!

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomende mierenproblemen in Groningen